Πώς λειτουργεί το check in

Είναι πολύ εύκολο..
μικτή φυλή δύο άντρες κοιτάζουν επίμονα την κάμερα

Μετά την επιβεβαίωση της online ή τηλεφωνικής κράτησής σας, θα λάβεις ένα email με τα δεδομένα πρόσβασής σου, για να ολοκληρώσεται το  check-in, θα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (π.χ. Αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος). Εισάγεις όλα τα δεδομένα, διαμορφώστε την κράτηση σου (Δευτερο οδηγο,παιδικά καθίσματα)  και κάνεις κλικ στο "Υποβολή". Είναι πραγματικά τόσο απλό!

Δεν έχετε αυτήν την στιγμή πρόχειρα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα;
Δεν πειράζει θα εχετε την ευκαιρία μέχρι την έναρξη της ενοικίασης σας να το πραγματοποιήσετε, και αν σε περίπτωση το ξεχάσετε θα σας το θυμίσουμε μέσω e-mail.

Διαδικασία έναρξης της μίσθωσης

Κατά την άφιξή σας στο σταθμό ενοικίασης, θα χρειαστεί να μας προσκομίσετε ορισμένα ταξιδιωτικα εγγραφα όπως ταυτότητα και άδεια οδηγησης. Γιατί; Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα παραλάβετε εσείς το οχημα και όχι κάποιος άλλος!! και να ελέξουμε εάν τα στοιχεία σας ειναι σωστά κατοχυρωμένα. Πριν σας παραδώσουμε τα κλειδιά, ζητάμε και μια υπογραφή ή ένα αυτόγραφο και θα φροντισουμε να έχεις όλα τα απαρέτιτα εγγραφα μαζίσου για να ξεκινήση το ταξίδι σας.

 

R


Μια φορά και αυτό ήταν !!
Έχοντας ενεργοποιήσει το check-in απλά κάνετε την επόμενη σας κράτηση και είστε έτοιμοι !!!

L

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Περιοχή Αεροδρομίου Γιαννιτσά

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2310 464120

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

info@mycarhire.gr

All rights reserved
© 2023  www.mycarhire.gr
GNTO Reg.No.0935E81000142601
Bild von wayhomestudio auf Freepik